OnePlus bevestigt opslag- en werkgeheugen voor OnePlus 7T en 7T Pro

24 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
renders-oneplus-7t-afb-1

OnePlus heeft inmiddels bevestigd in welke opslag- en werkgeheugenconfiguraties we de OnePlus 7T en 7T Pro kunnen verwachten. Later deze week worden de toestellen al officieel onthuld in India, dus we hoeven niet lang meer te wachten op de andere specs.

Opslag- en werkgeheugenconfiguraties OnePlus 7T en 7T Pro

OnePlus is een fabrikant die wel vaker informatie naar buiten brengt over aankomende toestellen. Zo heeft het bedrijf eerder al het design van de 7T gepresenteerd en dinsdag zien we dat ook de specificaties voor het opslag- en werkgeheugen op de Indiase website gepubliceerd zijn. Het is nog maar de vraag of dit per ongeluk gebeurd is of niet, maar het feit is wel dat de Chinese fabrikant succesvol de media weet te bereiken. Beide nieuwe OnePlus toestellen komen straks in twee versies uit:

  • OnePlus 7T:
    • 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen
    • 8 GB werkgeheugen en 256 GB opslaggeheugen
  • OnePlus 7T Pro:
    • 8 GB werkgeheugen en 256 GB opslagruimte
    • 12 GB werkgeheugen en 512 GB opslagruimte

Uiteraard geldt hier de kanttekening dat deze configuraties in elk geval voor India gelden. Er is nog niets bekendgemaakt over de smartphones die later wereldwijd verkrijgbaar zijn. Zoals het er nu naar uitziet zal OnePlus dit keer zowel de 7T als de 7T Pro voorzien van een 90 Hz-scherm. Op 26 september presenteert de fabrikant de aankomende toestellen in India.

Reacties (0)