OnePlus 9-renders gelekt: zo zien de smartphones er mogelijk uit

11 maart 2021 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-9-render-1

Er zijn renders gelekt van de OnePlus 9 en de 9 Pro. De toestellen worden op 23 maart aanstaande officieel onthuld door de fabrikant.

De website Winfuture heeft renders gepubliceerd van de OnePlus 9- en 9 Pro-smartphones. Daardoor krijgen we nu een goede indruk van de smartphones en op welke manier ze van elkaar gaan verschillen.

Renders OnePlus 9-serie

Zo krijgt de OnePlus 9 Pro een veel uitgebreider camerasysteem. Beide telefoons krijgen een systeem van Hasselblad, maar de Pro-versie krijgt een extra camerasensor. Verder heeft de Pro-variant gebogen schermenranden, terwijl de normale versie een plat scherm krijgt. Zo heb je straks dus de keuze uit een OnePlus-toestel met en zonder plat scherm.

De OnePlus 9 Pro wordt afgebeeld in drie verschillende kleuren: matzwart, groen en zilver. De reguliere variant is straks mogelijk te koop in het zwart, blauw of paars, zoals je op de onderstaande afbeelding ziet. Alle drie de versies hebben een glimmend effect, terwijl alleen het model in het paars een soort doorlopend kleureffect heeft.

23 maart aanstaande zal OnePlus de toestellen officieel onthullen. Dan komen we alles te weten over de nieuwe OnePlus-modellen. Beide smartphones krijgen waarschijnlijk een oled-scherm en de Qualcomm Snapdragon 888-processor. Over het werk- en opslaggeheugen is vooralsnog weinig gelekt. Ook weten we nog niets over de capaciteit van de accu. Wel zou het toestel opgeladen kunnen worden via 45 watt-snelladen.

Links: de 9; Rechts: de Pro

Reacties (0)