De OnePlus 9-serie wordt standaard geleverd met een oplader

09 maart 2021 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-logo

OnePlus heeft bevestigd dat de aankomende smartphones binnen de OnePlus 9-serie standaard geleverd worden met een oplader.

De OnePlus 9-serie wordt standaard geleverd met een oplader. Waarom is dit nieuws? Dat komt doordat Apple en Samsung besloten hebben géén oplader mee te leveren bij onder meer de iPhone 12 en Samsung Galaxy S21.

OnePlus 9 met oplader in doos

Dat bevestigt OnePlus-ceo Pete Lau op het eigen forum van het bedrijf. Je hoeft straks dus niet op zoek te gaan naar een oplader die je mogelijk al hebt en krijgt er dus gewoon eentje wanneer je de nieuwe OnePlus koopt.

Apple en Samsung hebben onlangs besloten geen opladers meer mee te leveren. De reden: je hebt ongetwijfeld al geschikte opladers thuis liggen en anders kun je ze los bestellen via de websites van de fabrikanten. Dit hebben de bedrijven besloten in het kader van duurzaamheid. Maar je zou ook kunnen stellen dat het een middel is om ergens geld op te besparen, terwijl er ook meteen weer aan verdiend kan worden. Het is namelijk nog niet zeker wat het effect op het milieu is.

Advertentie

Bovendien is het zo dat OnePlus zich in een andere positie bevindt. De smartphones van de Chinese fabrikant hebben vaak unieke functies. Eén van die functies is het snelladen, dat alleen bewerkstelligd kan worden middels de opladers van het bedrijf. De OnePlus 9-serie krijgt mogelijk 45 watt-snelladen, dus die vormt geen uitzondering op de regel. Je hebt dan wel een specifieke oplader nodig om die snelheid te kunnen behalen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)