One UI 3-update brengt betere gebruikerservaring naar Galaxy Tab S7

03 februari 2021 2 Minuten 0 Reacties
samsung-galaxy-tab-s7-plus-1

Tijdens het Galaxy Unpacked 2021-evenement werden niet alleen de nieuwste smartphones van Samsung aangekondigd, maar zagen we ook de nieuwste One UI 3 software-update voor Samsung-apparaten.

De One UI 3 software-update moet het ecosysteem nog meer stroomlijnen voor gebruikers van de Galaxy Tab S7 en S7+.

Zo is het straks mogelijk om veel sneller bestanden of foto’s te delen tussen je toestellen. Wil je een foto overzetten van je Tab S7 naar je nieuwe Galaxy S21? De One UI 3 software-update maakt dit in een handomdraai mogelijk. Ook kun je straks gemakkelijk verder surfen op je andere apparaat. Open de browser en klik op recent. Je laatst geopende website op je tablet wordt direct op je smartphone geopend en vice versa. Uiteraard moet je op beide apparaten wel op hetzelfde account ingelogd zijn.

Second Screen

Wanneer één scherm niet genoeg is kun je met deze update gebruik maken van de functie Second Screen. Zo verbind je je Galaxy Tab S7 of S7+ met je laptop met Windows 10. Maak gebruik van Extend mode om verbinding te maken met een Windows 10-pc en werk met twee verschillende apps op elk scherm. Via Duplicated kun je apps of documenten rechtstreeks delen op het scherm van je tablet.

Advertentie

Een andere functie die voor creatieve gebruikers zeer handig lijkt te zijn is de Wireless Keyboard Sharing. Hiermee verbind je de Book Cover Keyboard niet alleen met je tablet, maar ook met je smartphone. Vervolgens kun je snel wisselen tussen de twee apparaten. Ook kun je het touchpad gebruiken om je smartphone te bedienen. Een laatste handige functie is Auto Switch voor je Galaxy Buds Pro. Hierdoor kun je snel wisselen tussen verschillende toestellen zonder ze eerst weer te moeten loskoppelen.

Vanaf nu beschikbaar

De One UI 3-update brengt diverse nieuwe en handige functies naar de Galaxy Tab S7 en S7+ waar je nog meer uit lijkt te halen in combinatie met een nieuwe smartphone van Samsung. Voor de gewone gebruiker wellicht niet allemaal even handig, maar gebruik je deze tablet ook zakelijk of in je creatieve buien, dan zijn het toch handige nieuwe functies. De update is vanaf nu beschikbaar voor de Galaxy Tab S7 en S7+.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)