‘Renders van Nokia 9 tonen phablet zonder hoofdtelefoonaansluiting’

12 oktober 2017 1 Minuut 0 Reacties
nokia-9-renders-1

Er zijn renders opgedoken van een onaangekondigde phablet van Nokia: de Nokia 9. Dit apparaat lijkt geen hoofdtelefoonaansluiting te krijgen. Verder lijkt alles erop te wijzen dat dit een nieuw vlaggenschip van de Finse fabrikant gaan worden.

Nokia 9 krijgt geen koptelefoonaansluiting – gerucht

De Nokia 9 wordt een nieuw vlaggenschip van Nokia, als we alle geruchten mogen geloven. Vandaag is er een video opgedoken waarin er renders worden getoond van de aankomende phablet. Of het apparaat er daadwerkelijk zo uit gaat zien is nu moeilijk te zeggen, maar het geeft ongetwijfeld een goede vooruitblik. Zoals het er nu naar uitziet dat de 9 geen hoofdtelefoonaansluiting gaan krijgen. Ook krijgt de phablet mogelijk een scherm van 5,5-inch, dunne schermranden en een gebogen glaspaneel aan de voorkant.

Mogelijk wordt de resolutie van het (oled-)scherm 2.560 bij 1.440 pixels. Op de achterkant zit naar alle waarschijnlijkheid een vingerafdrukscanner en een dubbele camera. Aan de onderkant treffen we een usb-c-poort aan en dat is meteen de enige poort die we daar aantreffen. Mocht je dus een hoofdtelefoon willen gebruiken, dan zul je een extra accessoire moeten aanschaffen of bluetooth headphones moeten gebruiken. Nokia heeft zelf nog geen informatie over de Nokia 9 naar buiten gebracht, daar moeten we nu op wachten.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)