Nokia 6 vanaf medio juli beschikbaar in Nederland

12 juni 2017 1 Minuut 0 Reacties
nokia-6-feature

HMD Global heeft laten weten dat de Nokia 6 vanaf medio juli beschikbaar zal zijn in Nederland voor een bedrag van 249,99 euro. Eén van de features waarmee het bedrijf de 6 aanprijst, is het feit dat er regelmatig updates voor verschijnen.

Nokia 6 volgende maand beschikbaar

HMD Global, het bedrijf dat momenteel de rechten voor de smartphones van Nokia in handen heeft, heeft in een persbericht laten weten dat de Nokia 6 medio juli beschikbaar zal zijn in Nederland. Het toestel wordt voor een prijs van 249,99 euro in de markt gezet en beschikt over een metalen behuizing. De phablet beschikt over een scherm van 5,5-inch en een full hd-resolutie (1.920 bij 1.020 pixels). Ook is er ondersteuning aanwezig voor Dolby Atmos-geluid, waardoor je qua entertainment waarschijnlijk wel verzadigd zult zijn.

Verder zit er een autofocuscamera van zestien megapixel op de achterkant en treffen we een frontcamera van acht megapixel aan. Een opvallende feature die HMD aanprijst is het feit dat de Nokia 6 ‘regelmatig’ updates zal ontvangen. In welke mate is helaas niet bekend, maar het is wel opvallend, aangezien niet veel smartphonefabrikanten, net als Google, Samsung en LG, maandelijks updates uitbrengen voor hun vlaggenschepen. Als besturingssysteem wordt Android 7.1 meegeleverd. Gelukkig is dat ook een recente versie van het OS.

Reacties (0)