‘Nokia 6.2 krijgt in-display frontcamera en Snapdragon 632’

14 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
nokia-6-2018-foto-1

De Nokia 6.2 zou moeten worden voorzien van een in-display frontcamera, zodat de inkeping aan de bovenkant van het scherm achterwege blijft. Dat blijkt uit de nieuwste geruchten die afgelopen weekend zijn opgedoken.

Nokia 6.2 met in-display frontcamera – gerucht

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan krijgt de aankomende Nokia 6.2 een in-display frontcamera. Dat blijkt uit een tweet van Nokia_Leaks (hieronder te zien). Dit is mogelijk niet het eerste aankomende Nokia-toestel dat een dergelijk design gaat krijgen, aangezien de eerste renders voor de Nokia 8.1 ook een gat voor de selfiecamera in het scherm laat zien. Verder is het ook opvallend dat de Nokia 9 Pureview dit design niet deelt, waarschijnlijk omdat het toestel al wat langer in ontwikkeling is bij HMD Global.

Verder heeft Nokia_Leaks nog een aantal specificaties in de aanbieding. Zo moet de Nokia 6.2 worden voorzien van een Qualcomm Snapdragon 632, evenals 4 GB aan werk geheugen en 64 GB aan interne opslagruimte. Aan de achterkant treffen we mogelijk een dubbele Zeiss-camera aan van zestien megapixel. Ook moet er ondersteuning zijn voor OZO Audio. Waarschijnlijk verschijnt het toestel eind januari of begin februari in China. Over een eventuele Europese releasedatum is op moment van schrijven helaas nog niets bekend.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)