Nieuwe tablets HP en Dell duiken op bij de FCC en WiFi Alliance

27 april 2014 1 Minuut 0 Reacties
Dell-Venue-11-Pro-review-software

Bij de Amerikaanse FCC, de organisatie die certificaten uitdeelt voor draadloze communicatie, en de WiFi Alliance komen we vaak nog onaangekondigde tablets tegen. Deze week is het de beurt aan Dell en HP.

Beide Amerikaanse fabrikanten hebben nieuwe apparaten in ontwikkeling die mogelijk op korte termijn gelanceerd worden.

In de database van de FCC komen we de Dell P20T tegen, een zogenaamde convertible die als tablet en als laptop gebruikt kan worden. Veel weten we nog niet maar volgens de documenten heeft het apparaat een scherm dat 360 graden gedraaid kan worden, wellicht vergelijkbaar met de Dell XPS 12 of de Lenovo Yoga 2 Pro. Het formaat van de P20T bedraagt waarschijnlijk 12- of 13-inch. Kijkend naar de roadmap die eind februari uitlekte zien we hier mogelijk de nog onaangekondigde Inspiron 13, voorzien van een 13-inch display met Full HD-resolutie, een active digitizer met stylus en een prijskaartje van 649 dollar. 

Bij de WiFi Alliance, de organisatie die zich bezighoudt met het uitdelen van certificaten voor apparaten die over een WiFi-module beschikken, is de HP Slate 10 Plus opgedoken. Het enige wat we van dit model weten is dat het een tablet is, mogelijk de opvolger van de eind vorig jaar gelanceerde HP Slate 10 HD. Dit model beschikt onder meer over een 10.1-inch ips lcd display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en draait op een 1.2GHz dualcore Marvell PXA986-processor.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)