Nieuwe, duidelijke renders Huawei Mate 10 Pro gelekt

01 oktober 2017 1 Minuut 0 Reacties
Huawei Mate 10 Pro render

Huawei gaat binnenkort een nieuwe phablet presenteren. De Huawei Mate 10 Pro. Plaatjes van dit topmodel zijn al in handen gevallen van @evleaks, oftewel twitterreporter Evan Blass. Ze laten een toestel zien dat in vier kleuren naar de winkels komt.

Variaties

Huawei zal het toestel hoogstwaarschijnlijk op 16 oktober officieel onthullen. Dan staat althans een persconferentie gepland waar een nieuw product wordt geshowd. En waarschijnlijk niet één, maar meerderen. In tegenstelling tot vorige varianten van de Mates van Huawei, wordt de Mate 10 in diverse varianten gepresenteerd. De Mate 10, de Mate 10 Pro en wellicht nog meer variaties, verschillen allemaal licht van elkaar qua hardware en uiterlijk. De belangrijkste overeenkomst is dat het allemaal phablets zijn van een flink formaat, bedoeld om het gat tussen telefoons en tablets te vullen.

Strak ontworpen

De plaatjes waar Evan Blass de hand op heeft weten te leggen, laten een strak ontworpen phablet zien met zeer smalle randen rond het scherm. Aan de achterkant zien we twee camera’s zitten, die aan de aanduiding te zien is gemaakt in samenwerking met fotocameraproducent Leica. De vingerafdrukscanner is ook op de achterzijde te vinden, onder de twee camera’s.

De telefoons zullen in Duitsland worden gepresenteerd, wat aangeeft dat ze zeker naar de Europese markt zullen komen.

Reacties (0)