Niet bestaande 12.9 inch iPad bestaat nog niet

24 juni 2014 1 Minuut 0 Reacties
ipad-tim cook

Een iPad waarvan sommige het bestaan vermoeden lijkt nog langer op zich te laten wachten. De eenhoorn-koets heeft vertraging.

Een iPad in een nieuw formaat, het is zo’n onderwerp wat voor tech-journalisten tot de verbeelding spreekt. En een nieuwe iPad met een 12.9 inch scherm is al een paar keer ter sprake gekomen, veelal op basis van niet te verifiëren uitspraken van bronnen uit de ‘supply-chain’. Dit soort geruchten worden logischerwijs nooit door Apple bevestigd (of ontkend), maar als je een apparaat maar vaak genoeg noemt dan voelt het ding echt. Vandaag het verdrietige nieuws gerucht dat de Maxi-(i)Pad vertraagd is.

‘Plannen’ voor grotere iPad in ijskast

Het gerucht komt van een bron met discutabele betrouwbaarheid, Digitimes. Natuurlijk weer op basis anonieme bronnen leveranciers van Apple. Analisten gingen al van de komst van de deze grotere iPad uit, net als de komst van de grotere iPhone waar iedereen al jaren over eens is dat die komt (en dit jaar er ook echt lijkt te komen). Dat Apple hun producten in verschillende formaten test geloven we zo, dat maakt echt nog geen lancering, en als helemaal geen vaste datum waarop je een eventuele eerdere of vervroegde lancering op kan baseren.

Mocht Apple morgen morgen opeens met een 27 inch iPad komen dan is het geen vervroegde lancering, komen ze er in 2021 pas mee dan is het product niet verlaat. Het enige wat er wat ons betreft op wijst dat Apple in de toekomst brood ziet in een grotere iPad is zijn de eventuele split-screen mogelijkheden in iOS 8.

Maar vanaf nu ben je als vaste lezer in ieder geval op de hoogte van het laatste gerucht. Een niet bestaande of aangekondige grotere iPad wordt op dit moment waarschijnlijk niet gemaakt door Apple.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)