‘Niet-Apple tablet verkopen groeien met 134 procent in 2012’

08 augustus 2011 1 Minuut 0 Reacties
iPad-screenshot

Dat we het over 'niet-Apple' tablets hebben zegt eigenlijk al genoeg, maar er lijkt verandering in te komen. Volgens bronnen van Digitimes zal de verkoop van Android tablets volgend jaar een stuk harder groeien dan die van de Apple tablets, al kunnen we zeggen dat Apple natuurlijk die groei het afgelopen jaar gekend heeft.

Apple zal volgens de bronnen in 2012 een groei zien 55 procent terwijl niet-Appel tablets zullen groeien met 134 procent. Volgens Digitimes zit Apple al tegen marktverzadiging aan en heeft Android nog een grote troef in handen met de lancering van Ice Cream Sandwich, een besturingssysteem dat het optimale moet bieden voor zowel tablets als smartphones, en de Tegra 3 quad-core processor. Apple zal dit jaar naar verwachting tusen de 35 en 36 miljoen iPads verkopen terwijl dit getal voor Android tablets op zo’n 20 miljoen staat. In 2012 verwacht men dat Apple 55 miljoen tabelts verkoopt en dat 45 miljoen tablets uitgerust zijn met Android.

Eigenlijk is dit weer het zoveelste onderzoek wat eigenlijk helemaal niks zegt. We moeten afwachten of Android echt progressie gaat maken met Ice Cream Sandwich en Tegra 3.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)