Motorola: Xoom tablet zal een premium prijs hebben

21 januari 2011 1 Minuut 0 Reacties
Motorola-Xoom-feature

Motorola heeft aangegeven haar komende Xoom tablet een 'premium' product te vinden, en de prijs zal dit waarschijnlijk ook laten zien. We hebben al kennis genomen van pre-order prijzen van rond de 1.000 dollar en Motorola wilde dit prijsniveau niet ontkennen.

Motorola heeft aangegeven haar komende Xoom tablet een ‘premium’ product te vinden, en de prijs zal dit waarschijnlijk ook laten zien. We hebben al kennis genomen van pre-order prijzen van rond de 1.000 dollar en Motorola wilde dit prijsniveau niet ontkennen.

Motorola: “Hoewel we de prijs nog niet aangekondigd hebben is de Xoom absoluut een premium apparaat met premium hardware vanbinnen. Dit zal de prijs ook aantonen, maar tegen de prijs waarmee we de tablet zullen lanceren geloven we in succes.

Met de LG G-Slate, ook draaiend op Android 3.0, waarvan de geruchten over de prijs veel lager liggen, de specs ongeveer hetzelfde zijn en er waarschijnlijk ook nog een 3D scherm op zit, moet Motorola toch zeer zeer lage marges op die hardware gaan zetten om succesvol te worden in een zeer volle tablet markt.

Reacties (0)