Motorola One Macro maakt scherpe foto’s van heel dichtbij

09 oktober 2019 1 Minuut 0 Reacties
motorola-one-macro-1

Motorola heeft een nieuwe smartphone gepresenteerd die scherpe foto's van dichtbij kan maken: de Motorola One Macro. Voorlopig wordt dit toestel alleen in India uitgebracht. Over een release in Nederland is op moment van schrijven nog niets bekend.

Dit is de Motorola One Macro

Na de Motorola One Action en Motorola One Zoom is het nu de beurt aan de Motorola One Macro. Dit toestel is exclusief voor India aangekondigd en beschikt over een macrolens (f/2.2, twee megapixel), waarmee scherpe foto’s van dichtbij gemaakt kunnen worden. Ook is er een dertien megapixelsensor en een dieptesensor, waarmee je foto’s kunt maken met het bokeh-effect. Ook is er laserautofocus aanwezig en zit er een flitser in de buurt van de cameramodule. Voorop zit een scherm van maar liefst 6,2-inch.

Dat scherm heeft een maximale resolutie van 1.520 bij 720 pixels, evenals een relatief dikke kin aan de onderkant en een notch aan de bovenkant. In die notch zit een acht megapixelcamera. Daarnaast beschikt de Motorola One Macro over een usb-c-poort en een koptelefoonaansluiting. Onder de motorkap zit een Helio P70-processor, 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagruimte. Het geheugen is uitbreidbaar met een micro-sd-kaart. Verder beschikt de accu over een vermogen van 4.000 mAh.

De Motorola One Macro heeft een prijs van 10.000 Indische roepie gekregen, wat omgerekend 128 euro exclusief btw is.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)