Motorola Moto Z2 Force is een solide smartphone met twee camera’s

25 juli 2017 1 Minuut 0 Reacties
motorola-moto-z2-force

Motorola heeft dinsdagmiddag officieel de Motorola Moto Z2 Force onthuld, een solide smartphone met een dubbele camera. Het apparaat beschikt over een scherm van 5,5-inch, evenals de Qualcomm Snapdragon 835-processor.

Dit is de Motorola Moto Z2 Force

Motorola heeft dinsdagmiddag officieel de Motorola Moto Z2 Force onthuld, de tweede versie van de Moto Z2-lijn (de eerste is de Z2 Play). De Z2 Force wordt een echt high-end toestel en is uiteraard compatibel met de Moto Mods, clip-on accessoires die de mogelijkheden van de smartphonelijn uitbreiden. Met de aankondiging van de Z2 Force luidt Motorola ook meteen het einde in van de reguliere Z2. Mocht je op zoek zijn naar een nieuw model binnen de Moto Z-serie, dan kun je dus gaan voor de Z2 Play of de Z2 Force.

De Motorola Moto Z2 Force heeft een stevig omhulsel, dat tot tachtig procent sterker is dan het vorige model. Ook de ShatterShield-technologie is sterker dan ooit. Op de achterkant zit een dubbele camera van elk twaalf megapixel (een monochroom, een voor kleur), terwijl we aan de voorkant een scherm van 5,5-inch aantreffen, dat beschikt over een resolutie van 1.440p. Onder de motorkap zit de Qualcomm Snapdragon 835-processor, evenals 4 GB aan werkgeheugen (in sommige regio’s wordt ook 6 GB werkgeheugen aangeboden).

Het toestel draait op Android 7.1 Nougat, is waterdicht, heeft een vingerafdruklezer, beschikt over TurboCharging (sneller opladen) en heeft een micro-sd-kaartsleuf. Echter, het ontbreekt wel aan een koptelefoonaansluiting, wat niet vreemd is gezien de dikte van het toestel: 5,99 millimeter. Er is nog een nadeel: de accu is flink kleiner geworden. Dat was al een dingetje bij de Z2 Play, en ook de Motorola Moto Z2 Force lijkt er niet aan te ontkomen. Eigenaars moeten het doen met 2.750 mAh. Wanneer de Z2 Force uitkomt, is nog niet bekendgemaakt.

Advertentie

Naast de nieuwe Force, is er ook een nieuwe Mod aangekondigd: de 360-graden-cameramod. Motorola laat weten dat de accessoire op alle Z-modellen werkt, 299 dollar kost en video’s in 360-graden en in 4K kan opnemen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)