Motorola kondigt twee Moto Mods aan, waaronder een toetsenbord

10 januari 2018 1 Minuut 0 Reacties
moto-mod-keyboard-ces

Motorola heeft twee nieuwe Moto Mods voor de Motorola Moto Z-lijn aangekondigd, waaronder een uitschuifbaar en compleet toetsenbord. Ook is er een mod gepresenteerd waarmee je op een snelle manier je gezondheid in kaart kunt brengen.

Twee nieuwe Moto Mods

Tijdens CES 2018 heeft Motorola laten zien dat het bedrijf nog steeds bereid is nieuwe Moto Mods uit te brengen. Dit zijn speciale accessoires voor de Moto Z-lijn van het bedrijf, waar onder meer de Motorola Moto Z2 Force onder valt. De twee nieuwe Mods die zijn aangekondigd, zijn de Lenovo Vital Moto Mod en de Livermorium Slider Keyboard Moto Mod. Beide accessoires werden ontwikkeld door developers uit het Indiegogo Accelerator-programma, laat Motorola weten in een persbericht.

De Vital Moto Mod bevat verschillende sensoren. Met deze Mod kun je op een snelle manier vijf belangrijke vitale functies meten: hartslag, ademhaling, zuurstofgehalte in het bloed, lichaamstemperatuur, en diastolische en systolische bloeddruk gemeten via de vingertop. Met de Livermorium Slider Keyboard Moto Mod kun je lange berichten typen en documenten bewerken, omdat deze mod een volledig qwerty-schuifregelaar aan je smartphone toevoegt. Bovendien kun je je scherm nu tot zestig graden kantelen.

Helaas heeft Motorola nog niet laten weten wanneer deze Mods in Nederland te koop zijn. In de VS heeft de Vital Moto Mod een prijskaartje van 395 dollar, terwijl het toetsenbord 99 dollar kost.

Reacties (0)