Microsoft Surface ondersteunt acht USB apparaten tegelijkertijd

24 november 2012 1 Minuut 2 Reacties
Surface-tablet-pers

De nieuwe Surface tablet van Microsoft is sinds de lancering voornamelijk negatief in het nieuws geweest door onder andere de vele bugs en matige eerste verkoopcijfers. Toch heeft de Surface tablet een aantal interessante voordelen boven andere tablets die ook wat aandacht verdienen. Zo kun je maar liefst acht USB apparaten tegelijkertijd aansluiten en gebruiken.

Surface USB mogelijkheden

De editors van ChannelMetroTV tonen in onderstaande video aan dat de USB poort op de Surface tablet optimaal benut kan worden. Wanneer je een USB hub met eigen voeding gebruikt kun je onder meer een Xbox controller, een iPod, een Nokia telefoon, een printer, een muis, een externe harddisk en nog wat USB sticks kwijt. In totaal kun je maximaal acht USB apparaten/accessoires die ondersteund worden door de tablet tegelijkertijd kwijt op de USB poort.

Windows RT en randapparatuur

Microsoft heeft overigens eerder deze maand Windows RT, het besturingssysteem van de Surface tablet, aan de Compatibility Center website toegevoegd. Op deze website kun je terugvinden welke accessoires en randapparatuur door het besturingssysteem ondersteund wordt en waar je extra drivers voor moet downloaden. Op dit moment staan er meer dan 30.000 producten in de database die compatibel zouden zijn met Windows RT.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Microsoft Surface voor Windows RT.

Via: Softpedia

Reacties (2)