Meer renders opgedoken van LG G7 met scherminkeping aan de bovenkant

07 maart 2018 1 Minuut 0 Reacties
lg-g7-renders-ma-2018-1

Er zijn meer renders opgedoken van de LG G7 met een scherminkeping aan de bovenkant. Dit toestel schijnt tijdens Mobile World Congress achter de schermen te zijn gepresenteerd aan een select publiek; en toen werd dit design al gelekt door iemand die daar was.

LG G7 met scherminkeping

Een smartphone die tijdens Mobile World Congress 2018 schitterde in afwezigheid, was de LG G7. Of toch niet? Het apparaat schijnt achter de schermen toch te zijn gepresenteerd aan een select gezelschap, en kort daarna verscheen er een korte video online. Naar verluidt is LG teruggegaan naar de tekentafel als het om het design van het toptoestel gaat en dat is niet geheel zonder reden. Zo op het eerste gezicht lijkt de G7 op zo’n beetje elk ander toestel met een inkeping aan de bovenkant. Daar moet dus wat variatie in gaan komen.

Later dit jaar wordt de LG G7 officieel onthuld, en de techwereld hoopt oprecht dat LG met iets komt aanzetten dat niet lijkt op een iPhone X — of een Android-smartphone die daarop lijkt. Vandaag zijn er meer renders opgedoken waarop we het huidige design van de G7 nog eens te zien krijgen. Je herkent het toestel wellicht aan de manier waarop het scherm aan de onderkant wordt opgevangen door een relatief dunne rand, maar daar is dan ook meteen alles voor gezegd. Laten we dus hopen dat LG nog een ander design gaat presenteren.

Reacties (0)