Medion LifeTab in combinatie met een Aldi abonnement?

31 augustus 2011 1 Minuut 0 Reacties
medion-tabet-IFA

De eerste informatie over de Medion LifeTab tablet is opgedoken tijdens de IFA 2011 beurs. De bloggers van Netbooknews.de hebben de eerste hands-on met de tablet gehad, maar mogen helaas nog gen afbeeldingen en video's verspreiden. Wel kunnen zij al melden dat de LifeTab beschikt over een 10.1 inch LCD display en optioneel 3G, en waarschijnlijk in combinatie met een Aldi data-abonnement te koop is.

De LifeTab beschikt net als de Acer Iconia Tab A500 over een geborsteld aluminium (namaak) achterzijde en is qua dikte en grootte te vergelijken met de Motorola Xoom. Verder draait de LifeTab op een Tegra 2 dual-core processor, maar over het besturingssysteem wordt niks gezegd. De prijs zou op 349,00 euro liggen voor de 16GB Wifi-only veriant en 399,00 euro voor de variant met 3G connectiviteit. Dit is toch wat hoger dan ik van Medion had verwacht, maar de prijs ligt in ieder geval aan de onderzijde van de markt.

Medion zal vandaag en morgen meer details over de tablet naar buiten brengen en voor het weekend kunnen we ook de eerste hands-on video’s verwachten.

Reacties (0)