Made by Google: Google presenteert Pixel Buds 2

15 oktober 2019 1 Minuut 0 Reacties
Pixel Buds 2

Tijdens het Made by Google-evenement heeft Google de nieuwe Pixel Buds 2 gepresenteerd. De nieuwe generatie draadloze bluetooth-oordoppen beschikken over Google Assistant.

Google houdt vandaag een evenement genaamd ‘Made by Google’. Hier verwachten we de nieuwe producten van het bedrijf voor het komende jaar. Het evenement begon met de introductie van de nieuwste generatie Pixel Buds.

De Pixel Buds 2 zijn de nieuwe draadloze bluetooth-oordoppen van Google. Het nieuwe model is voorzien van een nieuw design en komt met geïntegreerde Google Assistant-functionaliteit. Dit betekent dat je gewoon de Google Assistant kunt gebruiken, net als op je smartphone. Zo kun je muziek starten, een ander liedje kiezen of gewoon een vraag stellen.

De nieuwe Pixel Buds 2 zijn voorzien van een nieuw design met speciale vinnen, zodat ze goed in je oor blijven zitten. Onderaan de oordoppen zit een speciale ingang om omgevingsgeluiden te kunnen blijven horen. Het volume wordt dynamisch aangepast, zodat het niet stoort tijdens je telefoongesprekken of het luisteren van je muziek, maar je toch veilig over straat kunt wandelen.

Advertentie

Prijs en beschikbaarheid

De batterij van de Pixel Buds 2 moet ongeveer 5 uur mee gaan op één lading en tot 24 uur met de meegeleverde case. De Pixel Buds 2 zijn verkrijgbaar in de lente van 2020. Prijzen voor Nederland zijn nog niet bekend, ook is nog niet bekend of dit product daadwerkelijk op termijn naar ons land komt. In de Verenigde Staten zullen de nieuwe Pixel Buds 2 179 dollar gaan kosten.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)