Logitech lanceert speaker speciaal voor tablets

16 augustus 2011 1 Minuut 0 Reacties
Logitech-Tablet-Speaker

Logitech introduceert vandaag de Tablet Speaker, ter versterking van het geluid van zowel iPad als Android tablets, voor een optimale beleving van muziek, video's en games op de tablet. De Logitech Tablet Speaker is compact, oplaadbaar en gemakkelijk mee te nemen. Bovendien levert Logitech er een speciale hoes bij of je kunt de speaker kwijt in een laptoptas.

De Tablet Speaker kan via de rubberen clip eenvoudig bevestigd worden op een iPad of Android tablet. Met de kabel, voorzien van een 3.5 mm audioplug, is de speaker via de tablet hoofdtelefooningang aan te sluiten. Daarnaast is de Tablet Speaker via deze kabel ook te verbinden aan MP3-spelers of andere apparaten met een 3.5 mm audioaansluiting Afhankelijk van het gebruik gaat de accu tot acht uur mee voordat hij leeg is. De speaker is op te laden via de USB aansluiting. De Logitech Speaker Tablet is eind september verkrijgbaar voor een adviesprijs van 39,99 euro.

“De nieuwe Tablet Speaker versterkt het geluid van de tablet. Zo kun je alleen of samen met vrienden genieten van een uitstekende geluidservaring vanaf je tablet”, aldus Andy de Beer van Logitech Nederland. De Tablet Speaker maakt het afspelen van muziek en video’s, maar ook het spelen van games intenser.”


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)