Lite-versie Google-app Google Go nu wereldwijd beschikbaar

21 augustus 2019 1 Minuut 0 Reacties
google-go-app

Google heeft de Google Go-applicatie nu wereldwijd beschikbaar gemaakt. Dit is een lichte versie van de Google-zoekmachineapplicatie. Met de app kun je verschillende dingen doen en je hoeft er dit keer geen high-end smartphone voor te hebben.

Download Google Go

De Google Go-applicatie kan nu door iedereen worden gedownload, ongeacht het land waarin je woont. Voorheen was deze app niet in elk land beschikbaar, maar daar heeft Google nu dus wat aan gedaan. Het is een Go-app van Google en dat betekent dat het een lichtere versie is van een bestaande applicatie. In dit geval gaat het om de Google-app die je standaard op allerlei smartphones tegenkomt. De applicatie weegt slechts 7 MB en dat is minder dan tien procent in vergelijking met de originele Google-app. Dat is nogal een verschil.

Daardoor is Google Go prima geschikt voor smartphones met weinig interne opslagruimte. Met de app kun je desondanks een aantal dingen doen. Naast normale zoekopdrachten kun je ook dingen opzoeken met je stem, gifjes delen, Google teksten laten voorlezen, producten opzoeken of teksten vertalen via de camera (middels Google Lens) en meer. Toegegeven, je kunt misschien niet alles doen wat je wel met de normale app kan. Maar als je kijkt naar de grootte van deze app, dan is het behoorlijk knap wat Google erin gepropt heeft.

Google Go


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)