‘LG V50 wordt eerste 5g-smartphone van het bedrijf’

30 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
lg-v50-lek

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan wordt de LG V50 ThinQ de eerste 5g-smartphone van het Zuid-Koreaanse bedrijf. Daarnaast lijkt het erop dat LG de nieuwe smartphone tijdens Mobile World Congress 2019 gaat aankondigen.

LG V50 ThinQ met 5g – gerucht

De verwachting is dat we dit jaar de eerste smartphones met 5g aan boord gaan zien. Wanneer ze precies zullen worden uitgebracht lijkt nog onzeker te zijn, maar we verwachten ze pas later dit jaar. Verder is nog onduidelijk hoe fabrikanten de 5g-smartphone in de markt gaan zetten: worden het nieuwe toestellen of varianten van bestaande smartphones (zoals een LG G8 of Galaxy S10). In het geval van LG lijkt het er nu op dat er een geheel nieuwe smartphone wordt gelanceerd in de vorm van LG V50 ThinQ — met 5g aan boord.

Het lijkt er nu dus ook op dat LG niet één, maar twee smartphones zal gaan presenteren tijdens Mobile World Congress 2019. Beide smartphones krijgen de Qualcomm Snapdragon 855 aan boord, maar de LG V50 zou dan nog een optionele 5g-modem kunnen krijgen. Die V50 zou overigens een 6″-scherm moeten krijgen en in maart moeten verschijnen voor een prijs van meer dan duizend euro (exclusief belastingen). Aangezien LG deze informatie niet zelf naar buiten heeft gebracht, wachten we nog op bevestiging.

Reacties (0)