LG reageert op geruchten: ‘LG G7 heeft geen vertraging opgelopen’

26 januari 2018 1 Minuut 0 Reacties
lg-g7-render-jan

Fabrikant LG heeft gereageerd op de aanhoudende geruchten omtrent de LG G7 en de mogelijke vertragingen, maar daar blijkt niets van waar te zijn. Het gebeurt niet vaak dat fabrikanten op geruchten reageren; maar dit gerucht had de potentie wat schade aan te richten.

LG G7 komt toch gewoon op tijd

In de afgelopen weken zijn er geruchten verschenen over de LG G7; het toestel zou in zijn huidige vorm geschrapt zijn en op een veel later moment uitkomen. Maar daar blijkt nu niets van te kloppen, blijkt uit een zeldzame reactie vanuit de fabrikant die claimt dat de G7 gewoon op tijd gelanceerd gaat worden. In een statement laat het bedrijf het volgende weten.

Some stories have reported that LG’s mobile division is delaying the release of the G7 in order to reevaluate its performance and design. This is inaccurate. Preparations for the launch of the G6’s successor are on schedule.

Desondanks lijkt het onwaarschijnlijk dat LG de LG G7 tijdens Mobile World Congress 2017 gaat presenteren. Vorig jaar presenteerde het bedrijf er wel de LG G6; de G7 wordt pas gelanceerd op het moment dat ‘de tijd er rijp voor is’.

LG intends to focus on creating products that will result in meaningful results rather than launching new products on a schedule based solely on industry expectations and traditions. The release date for G7 is currently under consideration and will be announced when the time is right.

Nu is het wachten op teaser of andere bronnen van informatie over de G7.

Reacties (0)