LG Optimus Pad 3D tablet gepresenteerd

14 februari 2011 1 Minuut 0 Reacties
LG-Optimus-Pad-MWC

Tijdens het Mobile World Congress deze week in Barcelona heeft LG haar Optimus Pad officieel onthult voor Europa. Hieronder vind je de belangrijkste specs en de eerste hands-on video's van LG's 3D tablet.

De 8.9 inch Optimus Pad van LG draait op Android Honeycomb en heeft een dual-core Tegra 2 processor. De dual-camera aan de achterzijde geeft je de mogelijkheid om 3D opnamen te maken. Het display van de tablet zelf – met een resolutie van 1.280 bij 768 pixels – kan geen 3D zonder bril weergeven, maar als je toch van de derde dimensie wilt genieten op de tablet kun je een 3D bril kopen om het effect weer te geven. Aan de voorzijde bevindt zich een 2 megapixel camera voor video gesprekken. De tablet weegt ongeveer 650 gram.

Hands-on video’s LG Optimus Pad

En via Engadget hebben we de volgende hands-on video:

Advertentie

En via Slashgear de volgende hands-on video:

De Optimus Pad is een slank vormgegeven apparaat met chique afgeronde hoeken, een mat zwarte cover aan de achterzijde met een goede grip en een zeer glanzend scherm aan de voorzijde. De metallic strip aan de achterzijde met het Google logo geeft de tablet wat extra klasse mee.

Promotie video LG Optimus Pad

In april/mei moet de Optimus Pad in Europa op de markt komen. Of dit ook onder de vlag van T-Mobile gebeurt – zoals in Amerika met de G-Slate – is nog niet bekend. Er gaan al wel wat geruchten over een prijs van 999,00 euro, maar ik hoop dat dit puur bij een gerucht blijft, want dan is zelfs de Motorola Xoom nog goedkoper.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)