LG onthult de LG G8 mogelijk op 24 februari voor MWC 2019

22 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
lg-g8-render-1

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan zal LG de LG G8 officieel vlak voor MWC 2019 gaan onthullen, op 24 februari aanstaande. Op die dag heeft het Zuid-Koreaanse bedrijf namelijk een evenement gepland.

LG G8-onthulling op 24 februari – gerucht

Zoals het er nu naar uitziet zal LG de LG G8, waarschijnlijk met ThinQ achter de naam, op 24 februari 2019 gaan onthullen, een dag voordat Mobile World Congress 2019 van start gaat in Barcelona. Mocht dit gerucht kloppen, dan vindt de onthulling plaats op een zondag — vier dagen nadat Samsung het nieuwe vlaggenschip voor de eerste helft van het jaar heeft gepresenteerd. Er wordt ook een tijdstip genoemd, van twee uur in de ochtend (tien uur in de ochtend in Zuid-Korea), maar mogelijk is het twee uur in de middag (tien uur in de avond).

In de afgelopen weken zijn er verschillende geruchten verschenen over de LG G8 ThinQ. Op het eerste gezicht lijkt het een standaard Android-telefoon te worden, zonder echte bijzonderheden. Echter, eerder deze maand verschenen er renders van de telefoon en op die afbeeldingen is te zien dat er geen speaker aanwezig is voor het telefoneren. Daardoor leeft nu het idee dat er speciale technologie aan boord zit van het toestel, die het geluid via trillingen en het scherm ten gehore brengt. LG heeft niet gereageerd op alle geruchten.

Reacties (0)