LG lanceert de V35 ThinQ, 6-inch telefoon met oled-scherm

31 mei 2018 1 Minuut 0 Reacties
LG V35 ThinQ

Vandaag heeft LG een telefoon uitgebracht die wel heel erg lijkt op de G7 ThinQ uitgebracht. Het gaat om de V35 ThingQ, een telefoon die geen notch heeft in het scherm en een oled-scherm met zich meebrengt. Dat scherm heeft een diagonaal van zes inch.

De V35 ThinQ

De V35 ThinQ lijkt in veel opzichten op de G7 ThinQ. Zo is ook in deze telefoon de Qualcomm Snapdragon 845-processor ingebouwd. Ook heeft LG het toestel van zes gigabyte aan werkgeheugen voorzien en is er een opslagcapaciteit van 64 gigabyte. Ook andere specificaties komen overeen, waaronder de camera’s en de functionaliteiten, evenals het besturingssysteem: Android Oreo.

Achterop zitten bij de V34 ThinQ twee lenzen: een 16-megapixelsensor met diafragma van f/1.9 en een 16-megapixel met diafragma van f/1.9. De eerste lens is een groothoeklens en de ander een gewone. Voorop zit verder een 8-megapixellens met diafragma van f/1.9. Ook dit toestel is voorzien van 3D-audio en brengt kunstmatige intelligentie naar de camera’s.

Maar verschil moet er ook zijn en dat vinden we onder meer in het gewicht en de afmetingen van het toestel. De V35 ThinQ is vijf gram lichter dan de G7 en weegt 157 gram. Verder meet het apparaat 151,5 bij 75,4 bij 7,3 millimeter en is het toestel daardoor iets kleiner. Een ander verschil zit in de accu: die van de V35 ThinQ heeft een capaciteit van 3.300 mAh, 300 meer dan de G7 ThinQ.

De nieuwe LG-telefoon wordt in de loop van juni uitgebracht in de Verenigde Staten. Daarna volgt een release in Azië, het Midden-Oosten en Afrika. Europa zal pas daarna aan de beurt zijn. De prijs is nog niet bekend.

Reacties (0)