LG G8X ThinQ met de nieuwe LG Dual Screen gepresenteerd

06 september 2019 2 Minuten 0 Reacties
lg-g8x-thinq-dual-screen-1

LG heeft tijdens IFA 2019 een nieuwe smartphone aangekondigd die ook naar Nederland zal komen, namelijk de LG G8X ThinQ. Je kunt dit model combineren met de LG Dual Screen, waardoor je toegang krijgt tot een extra scherm voor je smartphone.

LG G8X ThinQ met tweede scherm

Tijdens IFA 2019 heeft LG wederom een smartphone gepresenteerd met een tweede scherm. Dat tweede scherm wordt de LG Dual Screen genoemd. Aan de nieuwe versie heeft het bedrijf onder meer een extra 2,1-inch Cover Display toegevoegd, waar je tijd, datum, batterijniveau, notificaties en andere nuttige informatie op kunt zien, zonder het Dual Screen te hoeven openen. Terwijl bij de eerste versie slechts in twee hoeken gezet kon worden, kan bij het nieuwste Dual Screen het scherm traploos versteld worden, net als bij een laptop.

De LG G8X ThinQ heeft net zoals de LG Dual Screen een 6,4″-display, waar een vingerafdrukscanner in verwerkt zit. Het automatisch aanpassen van de helderheid met behulp van sensoren is niet nieuw, maar een omgevingslichtsensor in de telefoon past nu ook het contrast aan om de beelddetails te maximaliseren en de oogbelasting te verminderen. De camera aan de voorzijde heeft een inkeping aan de bovenkant. De frontcamera die daarin verwerkt zit beschikt over 32-megapixel en allerlei softwarematige extra’s.

De Reflector Mode zorgt voor selfies en portretten, zelfs in donkere omgevingen, en laat gebruikers de verlichting aanpassen op basis van hun stemming of voorkeur. De AI Action Shot herkent en compenseert beweging met een sluitertijd van 1/480 van een seconde om objecten scherp te houden. Ook is er support voor 4k-timelapse, terwijl de LG Steady Cam voor een verbeterde beeldstabiliteit zorgt. Daarnaast is het voor het eerst mogelijk om met de telefoon tussen de camera’s aan de voor- en achterzijde te schakelen en tegelijkertijd video’s op te nemen.

De twee 1.2W-luidsprekers leveren een gebalanceerd stereogeluid, terwijl de 32-bits Hi-Fi Quad DAC, gestemd door Meridian Audio, meer dan prima geluid kan presenteren. Voor opnames is de LG G8X ThinQ voorzien van een microfoon die automatisch inschakelt bij het opnemen van video’s. De LG G8XThinQ en verbeterde LG Dual Screen komen beschikbaar op verschillende markten, waaronder de Benelux, in Europa in het vierde kwartaal van 2019. Waarschijnlijk zal de prijs ergens rond de 950 euro per toestel liggen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)