‘De LG G7 wordt voorzien van een Qualcomm Snapdragon 845-chip’

29 mei 2017 1 Minuut 0 Reacties
LG G6

De opvolger van de LG G6, de LG G7, wordt naar verluidt voorzien van een nog onaangekondigde processor, namelijk de Snapdragon 845. Geruchtenmakers melden dat LG nu al samen met Qualcomm aan de processor voor de smartphone werkt.

LG G7 met Snapdragon 845 – gerucht

Als we enkele geruchtenmakers mogen geloven dan krijgt de LG G7, de opvolger van de goed presenterende LG G6, de Qualcomm Snapdragon 845 aan boord. De Snapdragon 845 moet de opvolger worden van de Snapdragon 835, die in de internationale versie van de Samsung Galaxy S8 en in de Sony Xperia XZ Premium zit. Beide bedrijven zouden al hebben samengewerkt aan de ontwikkeling van die nieuwe processor, die nog moet worden aangekondigd, zodat LG volgend jaar geen concessie hoeft te maken.

LG G6 kwam weliswaar als één van de eerste vlaggenschepen dit jaar op de markt, maar dat betekende in dit geval wel dat er een oudere processor in zit: de Qualcomm Snapdragon 821. Geen verkeerde processor an sich, en ook in het dagelijks gebruik merk je daar niets van, maar de high-end toestellen die nu uitkomen of net zijn uitgebracht, beschikken dus over de nieuwere 835. Volgend jaar zou dat dus anders zijn en zou de LG G7 beschikken over dezelfde moderne chipset als in andere high-end apparaten.

Reacties (0)