‘LG G7 komt waarschijnlijk in mei op de markt’

13 maart 2018 2 Minuten 0 Reacties
lg-g7-renders-ma-2018-1

Volgens een lek komt de LG G7 in mei op de markt in Korea. Een verschijning voor Europa laat waarschijnlijk nog iets langer op zich wachten. De ontwikkeling van het nieuwe vlaggenschip van LG verloopt uiterst stroef en begint inmiddels op een soap te lijken.

De ontwikkeling van de LG G7 verloopt uiterst stroef. Van het schrappen van het huidige model tot een presentatie aan een klein gezelschap tijdens de MWC. Dan weer wordt het toestel uitgesteld en dan weer wordt het tegengesproken. Vorige week verschenen renders van de LG G7 met scherminkeping, waardoor het toestel erg veel lijkt op de iPhone X en andere nieuwe Android-smartphones. Hoe het nu zit met de LG G7 is nog steeds niet helemaal duidelijk. Via een lek van ETNews is wel weer wat meer informatie naar buiten gekomen over het nieuwe toestel, zo meldt Phone Arena.

Toestel verschijnt in mei in Korea

We wisten het eigenlijk al, maar de LG G7 krijgt een Snapdragon 845-processor met 6 GB werkgeheugen en waarschijnlijk 64 GB opslaggeheugen. Het plus-model zou 128 GB opslaggeheugen moeten krijgen. Het toestel zou een dubbele camera van zestien megapixel hebben en een batterij met een vermogen van 3000 mAh. Het lek liet ook iets weten over de prijs. In dollars zou de prijs ongeveer 850 tot 950 dollar gaan bedragen, wat in euro’s waarschijnlijk hetzelfde bedrag zal zijn. Het lek liet ook weten dat de LG G7 en de LG G7+ in mei zal verschijnen in Korea. Hoe het zit met een verschijningsdatum voor de rest van de wereld is nog niet helemaal bekend, maar de verwachting is ergens in de zomer. De LG V40 zou daarnaast in november op de markt gaan komen.

Het nieuws omtrent de LG G7 begint inmiddels op een soap te lijken. Of LG het toestel nog (weer) gaat aanpassen om minder op de smartphones van de concurrentie te lijken is nog even afwachten. Met de specificaties zit het in ieder geval wel goed, maar de smartphone mist een eigen identiteit. LG lijkt een beetje de weg kwijt op het moment, dus laten we hopen dat het goed gaat komen met het nieuwe vlaggenschip van LG.

Reacties (0)