LG brengt teaser uit van LG V10-phablet

25 september 2015 1 Minuut 0 Reacties
lg-v10-lek-1

LG heeft een opmerkelijke teaser uitgebracht van de onaangekondigde LG V10-phablet, die het waarschijnlijk 1 oktober aankondigt. De phablet is al wel een paar keer in het nieuws gekomen, onder andere met een gerucht die nu waarheid lijkt te worden.

Dit is de LG V10

LG heeft een korte video uitgebracht (een teaser) waarin we voor het eerst kennismaken met de LG V10-phablet. Deze phablet kenmerkt zich door het twee schermpje aan de bovenkant van het grotere scherm van het toestel. Naast het kleine schermpje bevinden zich twee camera’s, waarschijnlijk om je selfies minder oppervlakkig te maken, waardoor je al gauw een design krijgt die je meteen herkent, ook al krijg je slecht lijnen van de vorm van het toestel te zien, zoals in de onderstaande video van vijftien seconden het geval is.

De vrouw in de video heeft een opvallend kapsel, die wordt aangepast aan het design van het onaangekondigde toestel. Je kunt namelijk met het ene oog, waar de haren nog voor zitten, op het grote scherm kijken, terwijl je dat andere oog voor het tweede schermpje kunt gebruiken (is misschien het idee achter de video, wij vullen de lege plekken ook maar gewoon in). Mocht dit inderdaad de teaser voor de LG V10 zijn, die je hier nog eens goed kunt bekijken, dan verwachten we dat het toestel op 1 oktober wordt aangekondigd.

Reacties (0)