KLM kondigt mobile game Jets aan

19 januari 2015 1 Minuut 0 Reacties
klm-jets

De KLM kondigt een nieuwe mobile game aan, genaamd Jets. Jets is een endless flyer op missiebasis en je vliegt met een papieren vliegtuig. Je vliegt in principe eindeloos door, totdat je af gaat.

KLM presenteert tweede game Jets

Vliegtuigmaatschappij KLM heeft zijn tweede game aangekondigd: Jets. Jets valt in de categorie endless runner: het type spel waarin je als speler eindeloos door een level blijft rennen en past stopt wanneer je af gaat. In Jets werkt het net even anders. Je speelt namelijk met een papieren vliegtuigje en navigeert door papieren werelden. In plaats van rennen, vlieg je dus in deze game. Maar het idee blijft verder hetzelfde: wanneer je door één van de vele obstakels wordt geraakt, dan is het einde oefening en begin je weer van voor af aan.

De eerste levels spelen zich af in een papieren versie van Amsterdam, waar spelers het papieren vliegtuigje objecten als auto’s, trams en boten moeten ontwijken, terwijl ze door de oude binnenstad en over de kanalen heen vliegen. Je kunt je vrienden uitdagen via social media en zo met elkaar high scores vergelijken. KLM geloof dat het combineren van social media en games de deur openzet naar plezierige en uitdagende gameplaysessies – geen gekke gedachte voor een bedrijf dat zo actief is op sites als Twitter e Facebook.

De game wordt ontwikkeld door de Nederlandse ontwikkelaar Little Chicken Game Company. Die ontwikkelaar was eerder verantwoordelijk voor Aviant Empire, de eerste game van de KLM. In Aviant Empire: een strategiespel voor Android en iOS, waarin KLM-fans en andere spelers kennismaakte met de bijna honderdjarige geschiedenis van het bedrijf. In de game moeten spelers een eigen vliegtuigmaatschappij oprichten en onderhouden en klaarstomen voor de toekomst. Die game kun je hieronder voor Android en iOS downloaden.

Aviation Empire

Reacties (0)