‘iPad 5 case laat slanker design zien’

23 februari 2013 1 Minuut 0 Reacties
ipad5case

Accessoiremaker MiniSuit heeft alvast drie nieuwe cases gemaakt voor de iPad mini, iPad 4 en de aankomende iPad 5. Bovenstaande foto laat zien dat de iPad 5 een slanker design dan de huidige iPad zou krijgen en meer in lijn is met het strakke design van de iPad mini - als we MiniSuit mogen geloven.

Het is niet de eerste keer dat accesoiremakers mogelijke specificaties lekken. Hoewel de lekken lang niet altijd juist zijn, beweert MiniSuit op basis van betrouwbare bronnen en de gegeven specificaties alvast een case-prototype te maken die in een idee moet geven hoe de nieuwe iPad 5 eruit gaat zien. Op de foto is een duidelijk verschil waar te nemen tussen de cases van de iPad 4 en de nog onaangekondigde tablet, waarbij laatstgenoemde veel meer naar het design van de iPad mini neigt.

iPad 5: wat weten we?

Dat Apple’s nieuwe tablet meer in lijn wordt met de huidige iPad mini, werd eerder door gelekte foto’s van een mogelijke achterkant van de iPad 5 benadrukt. Daarnaast schijnt Apple de schermtechnologie van de iPad mini te gebruiken om de iPad 5 op deze manier dunner te maken.

Op bovenstaande foto is goed te zien dat de schermranden zijn verkleind en dat er een extra gaatje voor de microfoon is gemaakt. De iPad 5 zou volgens MiniSuit in juni op de markt verschijnen, maar oktober is ook een maand die veelal als releasedatum wordt genoemd. Een indicatie van de prijs is nog niet bekend, maar de verwachting is dat de iPad 5 eenzelfde prijskaartje als zijn voorganger tijdens de release krijgt.

Advertentie

Via: MacRumors

Reacties (0)