‘iPad 3 presentatie in de eerste week van maart’

09 februari 2012 1 Minuut 0 Reacties
ipad2-bigger

Het is vandaag de dag van de iPad 3 geruchten. Naast de foto's van de iPad 3 casing die vanmorgen opdoken zegt het vaak goed geïnformeerde All Things D, het blog van The New York Times, te weten wanneer de presentatie van de derde generatie iPad gepland staat. Apple zou volgens bronnen dichtbij het vuur in de eerste week van maart een persconferentie gepland hebben.

Uit de geruchten van vanmorgen konden we opmaken dat de iPad 3 (of iPad HD of iPad 2S) wellicht op 9 maart officieel te koop zal zijn. Voor die tijd moet de tablet natuurlijk door Apple gepresenteerd worden en de eerste week van maart lijkt dan een voor de hand liggende keuze. All Things D heeft het vaker bij het rechte eind gehad dus het zou zomaar kunnen.

Als we alle geruchten van de afgelopen tijd bij elkaar optellen dan zou de iPad 3 voorzien moeten zijn van een Retina display (of in ieder geval een display met hogere resolutie), een quad-core processor (al werd vanmorgen gesproken over een snelle dual-core processor), een iets dikkere behuizing dan de iPad 2, een grotere batterij, betere camera’s en 4G (LTE) ondersteuning.

Reacties (0)