iPad 2 FaceTime, camera en PhotoBooth ondersteuning gespot

20 januari 2011 1 Minuut 0 Reacties
ipad-2-februari-9

In Apple's besturingssysteem iOS 4.3 Beta 2 zijn een aantal icoontjes gevonden die bevestigen dat de tweede generatie iPad een camera aan de voorzijde zal hebben. Er zijn icoontjes te vinden van FaceTime, de Camera app en PhotoBooth op een preview afbeelding voor de iPad wallpaper selectie.

De Camera applicatie is precies wat het woord zegt; een simpele manier om de camera van de iPad 2 te gebruiken en foto’s te maken, en wellicht om video’s op te nemen. Het is op dit moment nog onduidelijk of de iPad 2 een camera aan de achterzijde zal hebben.

Met FaceTime kun je video gesprekken voeren via Wifi met andere gebruikers van een iPhone, iPod, iPad 2 of Mac. PhotoBooth biedt je de mogelijkheid om afbeeldingen en video’s aan te passen met het gebruik van verschillende filters.

Apple toont lanceer datum in preview afbeelding van de iPad 2

Maar dit is niet het enige wat we uit de preview afbeelding kunnen halen. De thumbnail laat ook iets zien wat we eerder op een afbeelding gezien hebben. De kalender applicatie heeft als symbool 9 februari staan, de mogelijke lanceer datum. Vorig jaar zagen we een andere datum, wat later ook de lanceer datum bleek van de eerste generatie iPad. Kortom, zou Apple een hint geven?

Reacties (0)