‘iOS 7 te downloaden vanaf 10 september’

27 augustus 2013 1 Minuut 0 Reacties
iOS-7-iPad

We zien al weken bètaversies van het begin juni aangekondigde iOS 7 verschijnen maar Apple heeft nog niet bekendgemaakt wanneer deze versie te downloaden zal zijn. Volgens het bedrijf Nuance wordt de software echter op 10 september uitgebracht.

iOS 7 is de nieuwste versie van Apple’s mobiele besturingssysteem voor de iPod, iPhone en iPad. Apple heeft deze keer veel opvallende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd, waarvan de compleet nieuwe vormgeving voor de interface het belangrijkst is. Alle standaard apps die met het besturingssysteem geleverd worden zijn dan ook voorzien van een nieuws design. Nieuwe functies en features zijn onder meer iTunes Radio, het Control Center, nieuwe mogelijkheden in de camera-app, AirDrop en multitasken.

Volgens Nuance, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de spraakherkenningssoftware van de persoonlijke assistent Siri, wordt iOS 7 op 10 september uitgebracht. Het bedrijf heeft dit middels een e-mail aan ontwikkelaars laten weten. De verwachting is dat Apple op die dag ook nieuwe iPhones presenteert tijdens een persevenement. Of iOS 7 vanaf 10 september ook beschikbaar is voor de iPad is nog onzeker. Eerdere geruchten spraken namelijk over een latere lancering van iOS 7 voor de iPad.

Lees meer over alle vernieuwingen binnen iOS 7 en welke functies wel en niet beschikbaar zijn op de iPad. Voor onze ervaringen met de nieuwe software kun je terecht in onze iOS 7 hands-on review.

Via: Twitter

Reacties (0)