iOS 4.3 ontleed; Multitouch functionaliteit komt naar de iPad

13 januari 2011 1 Minuut 0 Reacties
ios-4

Na de beta versie release van iOS 4.3 hebben een aantal experts het platform uit elkaar gehaald, alleen maar om ondersteuning te vinden voor de multitouch functionaliteit bedoeld voor de iPad en mogelijke hints richting de iPad 2 en de iPhone 5.

Wat de multitouch functionaliteit ondersteuning betreft is het met de volgende generatie iPad mogelijk om vier of vijf vingers te krijgen om het homescreen van de iPad te bedienen. Het omhoog vegen zal de multitasking bar laten verschijnen en het vegen naar links of rechts zorgt dat je tussen de apps kunt bewegen. Nieuwe geruchten zijn dat de volgende generatie iPad geen Home knop meer zal hebben en het zal vervangen door een handbeweging.

Andere aanwijzingen die gevonden zijn in iOS 4.3 zijn details over live vide effecten voor video opnamen en FaceTime gesprekken. Ook is het hoogstwaarschijnlijk dat de iPad in ieder geval één camera zal bevatten. Daarnaast moet iOS 4.3 Airplay ondersteuning voor apps van derden gaan bieden, heeft het een nieuw FaceTime icoon, en iAd banners op volledig scherm.

Reacties (0)