Internetten zonder simkaart met de OxygenOS Open Beta 7 voor OnePlus 6

19 november 2018 1 Minuut 0 Reacties
Open Beta 7 for OP6

OnePlus heeft de Oxygen OS Open Beta 7 uitgebracht voor de OnePlus 6. Deze introduceert de nieuwe Video Enhancer- en Roaming-functies. Met OnePlus Roaming kun je in het buitenland gebruikmaken van internet zonder simkaart.

OnePlus heeft een nieuwe open bèta-versie beschikbaar gesteld voor de OnePlus 6. OxygenOS Open Beta 7 komt met een hele lijst verbeteringen en tevens twee nieuwe functies: Video Enhancer en OnePlus Roaming.

De nieuwe Video Enhancer-functie moet een betere ervaring bieden tijdens het kijken van video’s door een verbeterde kleurweergave. De kleuren zijn hierbij iets levendiger. Deze optie kun je inschakelen bij de instellingen op je OnePlus 6. Een grotere nieuwe functie is OnePlus Roaming.

OnePlus Roaming: internetten zonder simkaart

OnePlus Roaming zorgt ervoor dat je kunt internetten in het buitenland zonder dat je een lokale simkaart hoeft aan te schaffen. Volgens OnePlus werkt het als een virtuele simkaart, puur en alleen voor data en niet voor het bellen. Op je telefoon kun je vooraf een pakket kopen met een bepaalde hoeveelheid data. Ben je op de plek van bestemming? Je aangeschafte plan kun je vervolgens inschakelen en gebruiken. Volgens OnePlus werkt OnePlus Roaming in de meeste landen. In de Verenigde Staten is de eerste 30MB gratis, daarna betaal je 15 dollar voor 500 MB (zeven dagen) of 23 dollar voor 1 GB (zeven dagen). Het gaat hier om internet via het 4g-netwerk. Voor ongelimiteerd datagebruik zul je 4,70 dollar per dag moeten betalen.

Advertentie

De OxygenOS Open Beta 7 voor de OnePlus 6 brengt ook verbeteringen met zich mee op het gebied van de launcher en voor de communicatie. De volledige lijst van verbeteringen en nieuwe functies vind je op het officiële forum van OnePlus.

Reacties (0)