Huawei-patent laat Motorola Razr-achtig design zien

19 november 2019 1 Minuut 0 Reacties
huawei-patent-opvouwbaar-1

Er is een patent van Huawei opgedoken waarin een smartphone te zien is die een soortgelijk design heeft als de Motorola Razr. Dat betekent dat de smartphone in het midden opgevouwen kan worden en je verder een langwerpige smartphone zou kunnen gebruiken.

Opvouwbare smartphone van Huawei

Opvouwbare smartphones zijn de trend die we volgend jaar steeds vaak gaan tegenkomen. Dit jaar hebben we al enkele modellen gezien – waaronder de Samsung Galaxy Fold, Motorola Razr en de Royole Flexpai – en het lijkt er op dat er nog meer aankomt. Samsung werkt al aan een Galaxy Fold-opvolger en ook Huawei werkt aan een tweede opvouwbare smartphone als we een onlangs opgedoken patent mogen geloven. De Mate X van het bedrijf is vierkant en deze andere versie zou een traditionele vorm aanhouden.

Dit nieuwe model gaat, zoals het er nu naar uitziet, lijken op de eerder gepresenteerde Motorola Razr. Het wordt een langwerpige smartphone met een vouwlijn in het midden, die je op kunt vouwen tot een relatief klein blok. Uiteraard is er weinig over het toestel bekend, maar het lijkt erop dat we straks een cameramodule van drie, misschien wel vier lenzen voor onze selfies kunnen gebruiken. Op de tekeningen is helaas niet te zien of de opvouwbare smartphone van Huawei ook een klein schermpje voorop krijgt.

Reacties (0)