Huawei P20 Lite met inkeping te zien in gelekte video

15 maart 2018 1 Minuut 0 Reacties
Huawei P20 Lite

Er is een video gelekt waarin we de Huawei P20 Lite te zien krijgen. Zoals heel veel Android-smartphones dit jaar krijgt ook deze P20-variant een inkeping aan de bovenkant van het scherm. De aankondiging vindt op 27 maart aanstaande plaats.

Huawei P20 Lite te zien in video

Smartphones waar het publiek ook maar een beetje in is geïnteresseerd hebben de neiging om voor de officiële aankondiging in het nieuws te komen. Dat geldt ook voor de toestellen van Huawei; de laatste paar weken zien we wekelijks wel een item voorbijkomen over de Huawei P20-serie, die op 27 maart officieel wordt onthuld. De Huawei P20 Lite moet de meest betaalbare variant worden van de drie aankomende smartphones, maar dat betekent niet dat je een goedkoop design krijgt. Dat blijkt uit de onderstaande, gelekte video.

De Huawei P20 Lite krijgt niet alleen een inkeping aan de bovenkant van het scherm, ook zal de achterkant bestaan uit glas. Verder treffen we op de achterkant een dubbel camerasysteem aan, evenals een vingerafdrukscanner. Waar Huawei wel op bezuinigd heeft, om de vermoedelijke prijs van 369 euro te realiseren, zijn de specificaties. Zo zal er een midrange processor aanwezig zijn, evenals ‘slechts’ 4 GB aan werkgeheugen. Kort nadat de bovenstaande video in het nieuws kwam, kwam ook de onderstaande video tevoorschijn.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)