‘Huawei Mate 10 Pro enige variant met dunne schermranden’

23 augustus 2017 1 Minuut 0 Reacties
Huawei Mate 10

Als we de geruchten mogen geloven dan zal de Huawei Mate 10 Pro de enige Mate 10-variant zijn die over dunne schermranden beschikt. De gewone versie van de smartphone neemt dus naar verluidt een ander uiterlijk met zich mee.

Huawei Mate 10 Pro met dunne schermranden – gerucht

Zoals het er nu naar uitziet zal Huawei in de derde week van oktober de Huawei Mate 10 en Huawei Mate 10 Pro gaan aankondigen. Vorig jaar introduceerde Huawei in totaal vier versies van de Mate 9 en volgens twijfelachtige geruchtenmakers zal dus ook de Mate 10 in meerdere versies verkrijgbaar zijn. De Mate 10 Pro zou echter een stuk krachtiger moeten zijn dan de reguliere Mate 10. Daarnaast zou de Pro-versies het randloze design gaan krijgen die we tegenwoordig op allerlei vlaggenschepen tegenkomen.

De gewone Huawei Mate 10 zou een traditioneel design gaan krijgen. Daarnaast is naar buiten gekomen dat één van de twee apparaten de vingerafdrukscanner op de voorkant heeft zitten, terwijl de ander die scanner op de achterkant gaat krijgen. Waarschijnlijk zal de Huawei Mate 10 Pro dus de scanner op de achterkant hebben zitten, vanwege het gebrek aan ruimte aan de voorkant. Eerder werd er ook al gesproken over een Huawei Mate 10 Lite, maar daarover is dit keer helaas geen woord gevallen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)