Huawei komt met nieuwe tabletreeks MediaPad M5

25 februari 2018 1 Minuut 1 Reacties
Huawei MediaPad M5

Huawei heeft vandaag de lanceringsdatum aangekondigd van een nieuwe tabletreeks, de Huawei MediaPad M5. Dat deed men tijdens het Mobile World Congress 2018. Het Chinese bedrijf laat weten dit jaar te mikken op tien procent marktaandeel in de tabletmarkt en een stevig portfolio te willen opbouwen. Daar maakt de M5-serie onderdeel van uit.

De Huawei MediaPad M5

De MediaPad M5 is volgens het bedrijf geschikt voor op het werk, thuis en onderweg. De Huawei MediaPad M5 is beschikbaar in een 8,4 inch en 10,8 inch versie. En de M5 Pro (met iets meer werk- en opslaggeheugen) is een 10,8 inch uitvoering. De Pro wordt geleverd met de Huawei M-Pen, met 4.096 niveaus aan drukgevoeligheid.

De tablets hebben twee stereoluidsprekers en de Huawei Histen-technologie biedt meeslepende 3D-audio via de luidsprekers. Daarnaast wordt Hi-Res-audio volledig ondersteunt. Hierdoor kun je genieten van geluid van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Jouw enige zorg? Dat je geen geluidsoverlast veroorzaakt.

De Android Oreo-tablets zijn straks in drie versies beschikbaar: MediaPad M5 8,4 inch en een reguliere en proversie van de 10,8-inch variant. De tablets hebben respectievelijk twee en vier Harman Kardon stereoluidsprekers. De Huawei Histen-technologie biedt 3D-audio via de luidsprekers. Daarnaast wordt Hi-Res-audio volledig ondersteund. Hierdoor kun je genieten van geluid van een mooie kwaliteit.

Advertentie

Voor de gebruiker is er in basis 32GB aan opslagcapaciteit, al is er ook tegen meerprijs een 128GB-variant beschikbaar. Huawei is in Nederland en België vanaf midden maart verkrijgbaar. De apparaten zullen verkrijgbaar zijn in de kleur Space Grey. De adviesprijs van de M5 met 8,4-inch display is 349 euro. De grotere 10,8-inch variant kost straks 399 euro.

Reacties (1)