Huawei Ascend Mate 7 duikt op in afbeeldingen

28 augustus 2014 1 Minuut 0 Reacties
huawei-ascend-mate

Via het Chinese sociale netwerk Weibo zijn vandaag foto's verspreid waarop, volgens de gebruiker zelf, de Huawei Ascend Mate 7 te zien is.

Het mag inmiddels geen verrassing meer zijn dat we volgende week tijdens IFA 2014 een nieuwe phablet van Huawei gaan zien. Er gaan al weken geruchten over het toestel, dat in eerste instantie onder de naam Ascend Mate 3 ging. Huawei lijkt nu toch voor de naam Ascend Mate 7 gekozen te hebben en vandaag zijn de eerste afbeeldingen van het toestel opgedoken.

Via het Chinese sociale netwerk Weibo zijn vandaag foto’s verspreid waarop, volgens de gebruiker zelf, de Huawei Ascend Mate 7 te zien is. Uit de afbeeldingen kunnen we opmaken dat de phablet, welke vermoedelijk een formaat van 6.1-inch krijgt, beschikt over zeer dunne bezels en een zeer slank profiel. Ook zien we een vingerafdrukscanner terug, onder de lens van de camera.

Als we de geruchten die de afgelopen weken verschenen erbij pakken wordt de Ascend Mate 7 voorzien van een 1.920 bij 1.080 pixels resolutie en draait de phablet op een Kirin 920T quadcore-processor die door Huawei zelf ontwikkeld is. Daarnaast zou er aan de achterkant een dertien megapixel-camera aanwezig zijn en aan de voorkant eentje met vijf megapixel. Overigens zou er ook een versie met een resolutie van 1.440 bij 2.560 pixels gelanceerd worden. Beide versies draaien op Android 4.4 KitKat.

Benieuwd naar wat we tijdens IFA 2014 kunnen verwachten? Lees dan onze IFA 2014 preview.

Reacties (0)