‘HTC U12 Plus is de enige high-end smartphone die HTC dit jaar uitbrengt’

26 maart 2018 1 Minuut 1 Reacties
htc-u12-plus-lek

Vorig jaar introduceerde HTC twee high-end smartphones, namelijk de HTC U11 en HTC U11 Plus. Zoals het er nu naar uitziet zal de fabrikant slechts één high-end smartphone gaan uitbrengen dit jaar en dat is hoogstwaarschijnlijk de HTC U12 Plus.

HTC U12 Plus enige high-end model van HTC voor 2018 – gerucht

Vorig jaar bracht HTC twee high-end smartphones op de markt, de HTC U11 en de HTC U11 Plus. Deze smartphones genoten dan wel van redelijk goede recensies, maar de klanten waren er blijkbaar niet van overtuigd; het waren geen verkoopsuccessen. Daarom zou HTC voor dit jaar het voor dit jaar anders willen doen en slechts één high-end smartphone op de markt willen uitbrengen. De smartphone in kwestie is hoogstwaarschijnlijk de HTC U12 Plus. Dat meldt althans de redactie van de website genaamd HTC Source.

Dit betekent echter niet dat HTC verder geen andere smartphones zal gaan uitbrengen. Naast de HTC U12 Plus zal er namelijk ook nog de HTC U12 Life worden uitgebracht, een midrange versie van de U12 Plus. De smartphone zou in mei van dit jaar moeten worden gelanceerd, maar tot op heden heeft HTC dat nog niet bevestigd. Ook zou het apparaat een competitieve prijs meekrijgen, zodat HTC een goede positie heeft op de markt straks. Helaas is nog niet bekend wat de prijs van de U12 Plus (of U12 Life) zal zijn.

Reacties (1)