HTC U12 Plus ligt waarschijnlijk op 23 mei in de winkels

03 mei 2018 1 Minuut 0 Reacties
HTC U12 Plus

Op het officiële Twitterkanaal van HTC is een afbeelding verschenen met de datum 23 mei 2018 en de tekst 'Coming Soon'. Waarschijnlijk gaat het bedrijf op 23 mei 2018 de HTC U12 Plus presenteren. De afgelopen weken is er veel informatie naar buiten gekomen over het nieuwe vlaggenschip van HTC.

HTC heeft op het officiële Twitterkanaal een bericht geplaatst met de datum 23 mei 2018 en de tekst ‘Coming soon. A phone that is more than the sum of its specs’. Een naam van de smartphone staat er niet bij, dus om welke smartphone zal dit gaan? Wij verwachten de HTC U12 Plus.

Eerder deze maand lekte de volledige lijst met specificaties van de HTC U12 Plus al uit. Zo zou het toestel beschikken over de Qualcomm Snapdragon 845, 8 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan opslaggeheugen. Het scherm zou 5,5-inch groot zijn en beschikken over een resolutie van 2.960 bij 1.440 pixels in een beeldverhouding van 18.5:9. Verder zou de smartphone over vier camera’s beschikken. Twee frontcamera’s van acht megapixel en aan de achterkant camera’s van respectievelijk twaalf en zestien megapixel.

Geen notch op de HTC U12 Plus

Verder zou HTC tegen de trend ingaan met het ontbreken van een scherminkeping op de HTC U12 Plus. Diverse vlaggenschepen worden dit jaar uitgebracht met de zogenaamde notch, maar dit valt bij de meeste gebruikers niet echt in de smaak. HTC heeft het echter zwaar de afgelopen jaren en de release van het nieuwe toestel valt waarschijnlijk in dezelfde periode als de OnePlus 6. Aan de specificaties zal het echter niet liggen en het ontbreken van de notch zal bij een groot deel van de gebruikers in de smaak vallen. Het is nog even afwachten tot 23 mei of HTC daadwerkelijk de HTC U12 Plus zal presenteren.

Reacties (0)