HTC start met gesloten bèta Sense 8 Home-launcher

30 juni 2016 1 Minuut 0 Reacties
htc-logo-metallic

HTC is vandaag begonnen met de gesloten bèta van de Sense 8 Home-launcher, de Android-launcher die je voorheen op HTC-smartphones kon gebruiken. Met de bèta wil het bedrijf checken of de launcher ook op andere smartphones en phablets werkt.

HTC start met gesloten bèta Sense 8 Home-launcher

Vorige week kwam in het nieuws dat HTC voornemens zou zijn te willen beginnen aan een gesloten bèta voor het testen van zijn Android-launcher op andere Android-toestellen. Vandaag komt in het nieuws dat de gesloten bèta dan toch echt van start is gegaan en HTC dus nu gebruikmaakt van niet-HTC-toestellen, met als te checken of de software ook op andermans hardware fungeert. Ongetwijfeld wel, omdat de basis van de launcher op hetzelfde Android is gebaseerd als andere Android-toestellen, maar controleren kan geen kwaad.

Het kan altijd voorkomen dat er toch iets gebeurt en als er dan wat gebeurt, laat het dan in de bètaperiode gebeuren en niet wanneer er al een officiële release is vrijgegeven. Dat kan de naam HTC schade toebrengen, evenals de toestellen van de gebruiker – en dat wil niemand. Je kon je aanmelden tot en met 28 juni, die periode is inmiddels voorbij. Het is op moment van schrijven niet bekend tot wanneer de bèta loopt en wanneer de fabrikant van plan is de Sense 8 Home-launcher vrij te geven voor andere apparaten, in de vorm van een officiële release.

Reacties (0)