HTC Desire 10 Lifestyle en HTC Desire 10 Pro worden midrange phablets

13 augustus 2016 1 Minuut 0 Reacties
htc-logo-metallic

HTC werkt achter de schermen aan twee nieuwe phablets: de HTC Desire 10 Lifestyle en de HTC Desire 10 Pro.

Het schermformaat van de Lifestyle wordt 5,5-inch. Dat van de Pro is nog onbekend, maar die zal waarschijnlijk minstens zo groot worden.

Desire-lijn

De beide apparaten vallen in de midrange Desire-lijn van HTC. Ze zouden in september worden aangekondigd. De HTC Desire 10 Lifestyle krijgt een 5,5-inch scherm met een resolutie van 720 x 1280 pixels. Verwacht wordt dat hij draait op een midrange Qualcomm processor met 3GB ram, plus 32GB opslaggeheugen.

Back-illuminated sensors

Er zou volgens de geruchten een 13-megapixelcamera aan de achterkant zitten met een led-flitser ernaast. Aan de voorkant bevindt zich een 5-megapixelcamera voor de selfies. Beide camera’s zijn voorzien van back-illuminated sensors voor betere foto’s in halfduistere omstandigheden, of binnen.

Desire 10 Pro

Over de Pro-versie is nog weinig bekend, maar verwacht wordt dat die wat betere hardware aan boord heeft. Wellicht wordt hij ook iets groter, maar daar is nog niets over uitgelekt.

De Lifestyle zou voorzien worden van oordopjes van goede kwaliteit, wat enigszins doet denken aan de dagen dat HTC sommige telefoons voorzag van Beats-oortjes. De Desire Lifestyle zal ongetwijfeld in vele kleuren naar de winkels komen. Een van de kernelementen van het design is een goudkleurige metalen rand rondom de camera, de antennelijnen en de hoeken.

Reacties (0)