“HTC 11 krijgt randloos scherm en dubbele camera”

10 december 2016 1 Minuut 0 Reacties
htc-11-lek

Op het Chinese social media platform Weibo zouden de specificaties van de HTC 11 gelekt zijn. Het toestel zou ondermeer een randloos scherm en een dubbele camera krijgen.

Ambitieuze plannen voor de HTC 11

De gelekte specificaties voor de HTC 11 zijn zeer ambitieus. Zo zou het nieuwe vlaggenschip van HTC ondermeer een Qualcomm Snapdragon 835-processor krijgen. Dat is dezelfde processor die volgens heel wat geruchten ook in de Samsung Galaxy S8 en LG G6 te vinden zal zijn. Het scherm zou een randloos 5.5-inch model worden met een QHD resolutie (1440 x 2560 pixels).

Volgens de Chinese bron zou er zo’n 8GB aan werkgeheugen in de smartphone zitten, dat is uitzonderlijk veel. Ook zou er zo’n 256GB aan intern geheugen aanwezig zijn. Het lijkt echter waarschijnlijk dat dat niet de standaard-uitrusting is maar eerder een duurder model met extra opslagruimte. De batterij zou een capaciteit hebben van 3700 mAh met Qualcomm fast charging.

Op de achterzijde van het toestel zou een camera komen met twee lenzen en een LED-flash. Het apparaat wordt geleverd met Android Nougat en HTC Sense 8.0. Het is nog onduidelijk wanneer het apparaat aangekondigd wordt.

HTC 10 Evo

Onlangs bracht HTC de HTC Bolt internationaal uit als de HTC 10 Evo. Het apparaat is wel enkel online te koop en beperkt beschikbaar in Nederland.

Reacties (0)