HP TouchPad tablet versus Apple iPad en Motorola Xoom

10 februari 2011 1 Minuut 1 Reacties
hp-palm-touchpad-tablet

Gisteren heeft HP haar TouchPad tablet gelanceerd met een compleet nieuwe versie van webOS, speciaal voor tablets. De eerste indrukken van het nieuwe besturingssysteem zien er veelbelovend uit. Slashgear heeft de nieuwe HP tablet tegenover de Apple iPad en de Motorola Xoom gezet. Hoe vergaat het dan TouchPad dan? Jij mag het zeggen..

HP TouchPad versus Apple iPad

Zoals je kunt zien zijn deze twee tablets op een aantal punten vergelijkbaar en op andere punten zeer verschillend. Zal de grote applicatie bibliotheek van de Apple App Store jou aan het merk weten vast te houden? Of gaat webOS 3.0 jou overtuigen?

Zie hieronder de tablet waarin de twee tablets met elkaar vergeleken worden en laat ons weten welke tablet jouw voorkeur geniet.

HP TouchPad versus Motorola Xoom

De Motorola Xoom draait op Androids nieuwste tablet versie, Honeycomb. Eerder deze maand hebben we al gezien dat Honeycomb een indrukwekkend besturingssysteem is, maar hoe verhoudt Honeycomb zich ten opzichte van webOS 3.0?

Hieronder zie je een tablet waarin de HP TouchPad met de Motorola Xoom vergeleken wordt qua specs. Dit zijn de bevestigde specs van beide tablets. Specs als levensduur van de batterij en de video kwaliteit moeten we nog gaan ondervinden.

Dus, voor welke tablet ga jij? Wordt het Apple’s iOS, Androids Honeycomb of HP’s webOS?


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Ries

Ries
10 februari 2011 om 21:13

HP Touchpad/HP Pre3 ‘Touch-to-share’ is wat Palm jaren geleden al had bedacht met de Palm Foleo en Treo smartphone lijn. Had voor de presentatie al de stille hoop dat deze Palm erfenis verweven zou zijn in het nieuwe webOS-spul. En het is een feit!!!

Als ik deze video zie, dan kan ik nu al zeggen waar dat mijn Palm Pre2 wordt vervangen door een HP Pre3 en natuurlijk vergezeld met een HP Touchpad!!
http://www.youtube.com/watch?v=CwRqDCcyW_M

Inloggen