Honor 10 GT aangekondigd met 8 GB ram en gpu Turbo-modus

04 juli 2018 1 Minuut 0 Reacties
honor-10-gt

Huawei heeft een nieuwe versie van de Honor 10-smartphone aangekondigd, genaamd de Honor 10 GT. Het toestel heeft een gpu Turbo-modus. Daarmee kan de smartphone zijn prestaties verhogen, zonder meer van de accu te vragen.

Dit is de Honor 10 GT

In april werd de Honor 10 aangekondigd, een smartphone met een Kirin 970-processor en 6 GB aan werkgeheugen. Nu verschijnt er een verbeterde versie van deze telefoon, met meer werkgeheugen en modi. De Honor 10 GT beschikt over 8 GB aan werkgeheugen, evenals een gpu-modus genaamd Turbo. Naar verluidt zal het prestatievermogen toenemen met zestig procent, terwijl het accugebruik zal afnemen met dertig procent. Voor de rest heeft Huawei geen veranderingen doorgevoerd aan de hardware van deze smartphone.

De Honor 10 GT beschikt dus ook over een scherm van 5,84-inch, met een 1080p-resolutie. De schermverhouding bedraag 19:9. Op de achterkant zit een dubbel camerasysteem met sensoren van zestien en 24 megapixel. De frontcamera heeft een sensor van 24 megapixel. De accu beschikt over een vermogen van 3.400 mAh. Daarnaast is er een usb-c-poort aanwezig (die binnen 25 minuten voor vijftig procent is opgeladen), evenals een koptelefoonaansluiting en Android 8.1 Oreo (met daaroverheen de EMUI 8.1-softwareschil).

Of de GT-versie ook naar Nederland komt, is nog niet bekend. Wel is de telefoon te koop vanaf 10 juli in Azië.

Reacties (0)