Gesponsord Mobile Gesponsord door T-Mobile

Google lanceert nieuwe Google telefoons (ADV)

10 oktober 2022 1 Minuut 0 Reacties
Google Pixel smartphone 2023

Wil jij alles weten over de lancering van de nieuwe Google Pixel toestellen? In dit artikel vertellen we precies wat je van ieder zakelijk toestel kunt verwachten.

Het wachten is voorbij! Voor het eerst is de Google Pixel ook in Nederland verkrijgbaar. Deze toestellen kenmerken zich door de kwalitatieve camera’s en de beschikbaarheid van langdurige updates direct van Google. De nieuwe serie bestaat uit twee toestellen: de Google Pixel 7 en Google Pixel 7 Pro. Beide telefoons zijn absoluut het benoemen waard, hieronder leggen we precies uit wat je van deze toestellen kunt verwachten.

Google Pixel 7 en 7 Pro

Met de komst van de Pixel 7 en Pixel 7 Pro heeft Google twee upgrades ontwikkelt als opvolgers van de Pixel 6 en Pixel 6 Pro. Het resultaat zijn verbeterde en krachtig beveiligde telefoons met een uitstekende batterijduur. Het voordeel van de Google Pixel is dat je hiermee eenvoudig werkt met Android en de Google Suite. Hierdoor kun je jouw werkzaamheden eenvoudig en efficiënt uitvoeren. Daarnaast hoef je je ook geen zorgen te maken over de opslagcapaciteit.

Unieke AR-wereld van T-Mobile

De Google Pixel toestellen zijn op zichzelf natuurlijk al fantastisch, maar er is meer! In samenwerking met T-Mobile is er een speciale AR-experience ontwikkelt om de indrukwekkende features van de Pixel 7 en Pixel 7 Pro interactief te ontdekken. Duik in een compleet andere wereld, gewoon in je woonkamer.

Voordelig én zakelijk: Google Pixel 6A

Een andere Google telefoon die recentelijk is gelanceerd is de Google Pixel 6A. Een zakelijke telefoon met een praktisch formaat en 6.1-inch Always-on display zodat jij altijd op de hoogte bent van alle updates. Alle meldingen krijg je in één oogopslag te zien, zonder dat je hiervoor het scherm hoeft aan te raken. Ideaal als je tijdens een meeting toch een belangrijk berichtje verwacht. Een bijkomend voordeel is dat deze zakelijke telefoon ook nog eens een goede prijs-kwaliteitsverhouding heeft.

Reacties (0)